"Alt-i-ett" urtermostat

"Alt-i-ett" urtermostat

Microtemp MWD5 – WiFi-termostaten med stemmestyring

- App for Android og iOS

- Støtter stemmestyring via Google Assistant

- Stor touchskjerm i farger og norsk meny

 -Rask å montere - enkel å bruke

Smart og fleksibel

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med app for iOS og Android - uavhengig av hvor du befinner deg. Microtemp MWD5 kan også integreres i Google Home-appen og dermed styres med stemmen ved hjelp av Google Assistant. Det er mulig å sette MWD5 i system med panelovner, lys, varmepumper, solavskjerming og andre produkter så lenge de også er kompatible med Google Assistant.

Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn. MWD5 er kompatibel med en rekke gulvsensorer. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, og tilkobling til WiFi og App er valgfri.

Dobbelt følersystem muliggjør regulering av romtemperatur og minimum/maksimumbegrensning av gulvtemperaturen. Dette gjør termostaten spesielt egnet for parkett og flis- eller steingulv. Termostaten har 2-polet bryter og kan styre en last på inntil 3600W. Lærefunksjonen innebærer at termostaten lærer seg når den må starte oppvarmingen for å oppnå temperaturnivåene som er satt i spareprogrammet. Den har i tillegg en åpent vindu-funksjon som gjør at den skjønner om man har åpnet et vindu eller en dør, slik at den ikke overkompenserer med varme mens man lufter. For en enda lekrere installasjon kan MWD5 kombineres med designrammer fra Gira.

Elnr. 54 936 10 - KJØP DEN HER

Skriv ut
Kategorier: Nyheter
Tags:
Copyright 2020 Otra Norge AS